Tüm Haberler

Yarışma Günü Değişikliği

Sevgili Yarışmacılar, Hava koşullarından dolayı Pazar günkü programı ve saatleri güncelledik. Bugün 17.30’da tekrar skipper’s meeting yapacağız, tüm ekiplerin katılımı önemlidir.

2020 Av Sahası Yasak Günleri

Sevgili Yarışmacılar, 3-6 Eylül tarihleri arasındaki sürenin tamamı turnuva günleridir. Bu tarihler içerisinde kalan Perşembe ve Cuma günleri (3-4 Eylül) yarışma sahası, her zaman olduğu gibi, avlanmaya kapalıdır. Avlanan tekneler tespit edilmesi durumunda ceza puanı ve/veya avlanma günleri geç çıkış gibi cezalara tabi olacaklardır.

Tuna Masters Teos – Doğum Günü Bağışlama

Katılım için tıklayın.

2020 Yarışma Günleri ve Önemli Notlar

Sevgili Yarışmacılar, Tuna Masters Teos yarışma günleri program değişikliğine gidilmeden Cumartesi ve Pazar (5-6 Eylül 2020) olarak kesinleşmiştir. Ayrıca, programda yapılan değişiklikle, sabah çıkışlar saat 8.00’e alınmış ve bitiş saati (lines out) 17.00 olmuştur.

2020 Pandemi Kural ve Uygulamaları

Sevgili Yarışmacılar, En başta söylediğimiz gibi, bu yıl Teos ve Alaçatı Tuna Masters turnuvaları pandemiye özel bazı uygulamalar içerecektir. Tabii ki, Sağlık Bakanlığının yayınlamış olduğu tüm kurallar zaten geçerli olup, ayrıca turnuvada yapılması gerekenler aşağıdaki gibidir:

2020 Tuna Masters Cape Town

Sevgili Yarışmacılar, Bu yılın ilk turnuvası Tuna Masters Cape Town, 21-26 Nisan 2020 tarihlerinde Hout Bay’de Atlantic Boat Club’da yapılacak.

Önemli Duyuru: 21 Eylül Cumartesi Briefing

Cuma (19 Eylül) günü, 1. ayakta, kıyıya inanılmaz miktarda balık gelmesi, bizim hakemler heyeti olarak, sadece tartı yapmamıza ve boy ölçmemize izin verdi. Resmi sonuçları açıklayamadık.

Önemli! 2019 Turnuva Günleri

Tuna Masters Teos 2019 yarışması, 1. günü, 20 Eylül Cuma olarak kesinleşmiştir. Bu durumda Skipper’s Meeting  19 Eylül Perşembe günü yapılacaktır.

Tuna Masters Ormanı

İzmir’de yaşanan orman yangını felaketinden sonra, sizlerin de katkılarıyla bir “Tuna Masters Ormanı” kurmak çabasındayız…

Yeni Uygulama: Tuna Masters Of The Year

Sevgili Yarışmacılar, 2019 yılı itibarıyla, Tuna Masters Turnuvalarında, “Tuna Masters of the Year” uygulamasını başlatıyoruz.

Tuna Masters Teos 2019 Kayıtları Başladı!

2019 Kayıtlarımız Başladı!!!

Arvento Race Takip Uygulaması

Takip uygulamasını indirdiniz mi?

2018 ÖNEMLİ BİLGİLENDİRMELER

Sürekli sorulan bazı konuları aydınlatmak ve kurallarımız içerisinde bulunan bazı kısımlara dikkat çekmek istedik. Lütfen aşağıdaki ana başlıklara önem veriniz.

Tuna Masters Teos 2018 Kayıtları Başladı!

2018 Kayıtlarımız Başladı!!!

Tuna Masters Cape Town

Sevgili Usta Balıkçılar, Bu yıl 16-21 Nisan 2018 tarihilerinde, Tuna Masters Cape Town Turnuvası’nın ilki gerçekleşecek. İlk defa bir marka ihraç ettik diyebiliriz.

Tuna Masters Teos’dan Rekor Üstüne Rekor!

Ustaların turnuvası Tuna Masters Teos devlerin savaşı ile geçti, rekor üstüne rekor ile sonuçlandı.

1. Günde Türkiye Turnuvalar Rekoru!

Tuna Masters Teos’un daha 1. gününde Türkiye turnuvalar rekoru, Shamu’nun 146,750 kg’lık balığı ile kırıldı!

Turnuva Avlanma Bölgesi ile ilgili duyuru

Tuna Masters Teos avlanma bölgesini navigasyon sisteminize yükletmek için ve/veya yükleme ile ilgili teknik bilgi için lütfen Raymarine standına uğrayınız.

Geri Sayım Başladı! Kupalar Şampiyonları Bekliyor!

Geri Sayım Başladı! Kupalar Şampiyonları Bekliyor!

Muhteşem ödüller Teos’ta!

Turnuvaya Özel Fırsatlar!

Turnuvamıza özel konaklama firsatlarını kaçırmamak için hemen tıklayın. Konaklamaya ek charter ve alışveriş fırsatlarımızı incelemediyseniz, tüm fırsatları görmek için tıklayın. *Ürün ve hizmetler adetlerle sınırlıdır.

Kıbrıstan Turnuvaya!

En uzaktan gelen yarışmacımız “Victoria” / Kaptan Barbaros yola çıkmak üzere.

Sezonun ilk Balığı 137 kg Mavi Kanat Orkinos.

Orkinoslar Gözükmeye Başladı

Yarımada bölgemizde orkinoslar boy göstermeye başladı.

Tuna Masters Teos 2017 Kayıtları Başladı!

Kayıtlarımız Başladı!!!

TIFT 2016 SKORLAR

TEOS INTERNATIONAL FISHING TOURNAMENT 2016 24-25 EYLÜL / SEPTEMBER SONUÇ & ÖDÜLLER / RESULTS & AWARDS

Sıkça Sorulan Sorular

Çıkış ve Start nasıl olacak? Yavaş tekneler farklı mı olacak ? Program dahilinde Limandan herzamanki gibi yavaş çıkarak, verilecek basılı talimata göre start bölgesinde beklenecektir.

Teos International Fishing Tournament 2016

Yıllardır Alaçatı International Fishing Tournament’ta avlanırken, Sığacık sularına dümen kırmak hepimizin dayanılmaz bir arzusu idi. Alaçatı’nın 10. yılında, bu arzuları gerçek kılmaya ve yeni bir rota tutup, farklı sularda avlanmaya karar verdik.

Önemli Duyuru

TIFT Yarışma Kuralları Teos’da Alaçatı’dan farklı olarak yeni kurallar eklenmiştir. Gerek makara ve misina boyutları gerekse avlanma teknikleri açısından önemli değişiklikler mevcuttur. Kurallar bölümünde kırmızı ile yazılmış yazılar bu konuda aydınlatıcı olacaktır.

Dikkat: Önemli Bakanlık Duyurusu

Dikkat: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 4/2 Numaralı Amatör Amaçlı Su Ürünleri Avcılığının Düzenlenmesi Hakkında 2016/36 Nolu Tebliği.

Turnuva Tarihleri 22-25 Eylül

Bu sene 22-25 Eylül tarihlerinde yarışacağız. Kayıtlarımız açıldı. Lütfen web sitesindeki kayıt formunu eksiksiz doldurup yollayınız. Kayıt Formu

© 2024 TUNA MASTERS TEOS